Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Billig hjemmeside til Brolægger

5/5

Er du nystartet selvstændig og har brug for en hjemmeside?

Som erhvervsdrivende er det altid godt at have en “online presence”. Det gør det nemlig lettere for dine kunder at finde dig. Har du brug for en hjemmeside til en fair pris, så er du kommet det rette sted.

Jeg har lavet utallige hjemmesider og websites til håndværkere og vil også gerne hjælpe dig. Tag fat i mig for at få et uforpligtende tilbud. 

Hvad er prisen på en hjemmeside til en brolægger?

Generelt er markedet for hjemmesider en smule ugennemsigtigt. Det kan være svært at sammenligne hvad du får det ene og det andet sted. Jeg tilbyder altid prisgaranti, så hvis du ser et bedre tilbud, så skriv til mig. 

Prisen for en ny professionel hjemmeside varierer meget alt efter størrelsen, funktionaliteter, designkrav og tidshorisont. Generelt kan en simpel hjemmeside med 3-10 sider koste mellem 4.000 og 12.000. 

Jeg tilbyder priser der er billigere end mine konkurrent, fordi jeg er ene ansat i virksomhed, har ingen få til ingen omkostninger. Jeg er meget nærværende med mine kunder og sikrer altid at de er 100% tilfreds med det færdige produkt. Vil du læse mine anbefalinger?

Standard Hjemmeside

6 Sider
kr 5.995 +MOMS
 • Tilpasset design, som du vil ha det!
 • Hurtig levering af hjemmesiden
 • Elementor som webbuilder
 • Nem og hurtig kontakt til mig
 • Du ejer selvfølgelig alle rettighederne
 • 6 opsatte sider / menupunkter
 • 14 dages gratis support
Populær

Starter Hjemmeside

3 Sider
kr 3.995 + MOMS
 • Tilpasset design, som du vil ha det!
 • Hurtig levering af hjemmesiden
 • Elementor som webbuilder
 • Nem og hurtig kontakt til mig
 • Du ejer selvfølgelig alle rettighederne
 • 3 opsatte sider / menupunkter

Hvad kan jeg tilbyde?

Hjælp i Øjenhøjde

Jeg vil altid gerne hjælpe og laver gerne instruktions-videoer. Det skal være enkelt at være kunde hos mig.

Personlig Hjælp

Du kan altid kontakte mig, og jeg svarer oftest indenfor 1 time (langt hurtigere end de store bureauer).

Professionel Hjemmeside

En professionel hjemmesideløsning som gør det muligt at skalere din forretning betydeligt.

Hvorfor er WordPress det bedste system at lave min brolæggerhjemmeside i?

WordPress er det mest brugte content management system (CMS) og det er der mange gode grunde til. WordPress er gratis, det vil sige der er ingen månedlige omkostninger. WordPress er utroligt brugervenligt, du vil let selv kunne opdatere billeder eller indsætte ny tekst. WordPress er klart det bedste valg hvis du ønsker en moderne, hurtig og billig hjemmeside. 

Kan du virkelig lave en professionel hjemmeside til blot 2995 kr.

Ja – det er rigtigt, jeg laver hjemmesider til blot 2995 kr.
Det er muligt, fordi jeg har lavet utallige hjemmesider og det har mulliggjort jeg kan lave dem utroligt effektivt. 

Er det en god ide at have en professionel hjemmeside som brolægger?

Det er vigtigt at dine kunder let kan finde og kontakte dig. Det første sted man søger efter dig er på Google. Det er derfor vigtigt at du har en hjemmeside og en “online presence”.

Jeg vil gerne have at min hjemmeside skal se ud som et design jeg har.

Jeg kan lave alt i WordPress og du må hjertens gerne sende et design eller et forslag, så vil jeg efterligne og lave hjemmesiden ud fra dine behov. 

Er SEO også en del af de 3995 og 5995 kr.?

Jeg installerer og opsætter et SEO plugin, der kommunikerer med google og andre søgemaskiner og sørger for at sitemap er sat op medvidere. Derudover opsætter jeg Google Search Console og Google Analytics. Men udover dette vil SEO ikke være inkluderet.

Hvordan køber jeg domæne?

Det er en god ide at have gjort dig overvejelser ift. hvad hjemmeside skal hedde før du tager kontakt til en webdesigner. Du kan læse mere om, hvordan man køber et domæne her. Jeg hjælper også meget gerne med at finde det rette domæne til dig. Du kan eventuelt tjekke om dit domæne er ledigt her.

Billede af brolægger som arbejder. Brolægger har lige fået en ny WordPresshjemmeside
Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.
Hvad kan jeg hjælpe dig med 👋

Jeg svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Har du prøvet min prisberegner?
Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.