Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Hvad siger mine kunder?

5/5
Jonathan har hjulpet med løbende opdateringer af vores side. Han er super nem at få fat i, han løser opgaver hurtigt og derudover har han også god sans for design.
Ann-Christine founder af Intech Founders
Ann-Christine Roope
Intech Founders
5/5
Jeg var fuldt tilfreds med resultatet, og der var virkelig hurtig respons og udførelse af den stillede opgave.

Charlotte Andersen
GÆRDA
5/5
Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet. Jonathan var proaktiv og tog hurtigt styring på hjemmesiden og løste opgaverne grundigt. Han var nem at få fat på og kommunikationen var effektiv! Efterfølgende har han altid været nem at få fat på. Hvis der har været nogle problemer svarede han altid indenfor meget kort tid. Jonathan kan til hver en tid anbefales, det gælder både, når du har brug for hjælp til WordPress eller, når du skal have lavet en ny hjemmeside fra bunden.
Lars Horsbøl founder af Resights og podcasten Ejendomsinvestoren.dk. Lars har været kunde hos Jonathan i over 1 år!
Lars Horsbøl
Ejendomsinvestoren.dk
5/5
Jeg har igennem 2 måneder haft et tæt samarbejde med Jonathan, hvor han har hjulpet med at sætte min hjemmeside op, sparre løbende om indhold og opsætning og taget sig af alt, hvad jeg har haft brug for. Jonathan har til fulde opfyldt mine behov og forventninger og mere til! Han har været ekstraordinær fleksibel og kommunikerende, og tager mig i hånden, når det var nødvendigt og fikset ting med kort varsel og med stor kvalitet. Jeg har oplevet Jonathan som generøs og grundig og har på alle måder skabt værdi for mig, og altid med en imødekommende og venlig facon.
Jacob Sønderskov fra Dialogisk Design
Jacob Sønderskov
Dialogisk Design
5/5
Jeg kan kun anbefale Jonathan. Jeg er 100% tilfreds med det udførte arbejde på min hjemmeside, som er udført hurtigt og med superflot resultat.
Michael
Slaegtenshistorie.dk
5/5
Det har været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Jonathan Gormsen, som har været professionel og hurtig til opgaven og som vore kunder også har bemærket, med en godt udseende hjemmeside. Samtidig har vi tegnet et års abonnement på rettelse af følgende små opgaver der måtte opstå også en god ide.
Svend Lassen
Turbodan Danmark
Har du prøvet min prisberegner?

Gratis Prisberegner

Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.