Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Hvad siger mine kunder?

5/5
Vi havde brug for et webbureau, der kunne hjælpe os med at få redesignet vores website nordikled.dk. Det har været en super god oplevelse med Jonathan. Alt har ganske enkelt fungeret, og med en rigtig god sparring undervejs. De er super dygtige på hele den designmæssige del, og ALT er leveret til den aftalte tid, Vi er sindssyg godt tilfreds med resultatet, og så tilfredse at vi har bedt Jonathan om også at hjælpe os med et andet af vores selskaber, der skal have lavet ny webshop og nyt design. Det bliver helt sikkert også godt. Klar anbefaling herfra
Kenneth
Nordikled.dk
5/5
Fantastisk service, super professionalisme og fokus på selv de mindste detaljer hele vejen igennem. Har kæmpet med diverse "hjemmeside-eksperter" ift. min hjemmeside indtil jeg kom i kontakt med Jonathan. Han formåede at lave en spritny og super fed hjemmeside på under 2 dage og ja.. jeg er dybt imponeret over hans arbejde. Kan varmt anbefale Jonathan!
Kreshnik
K-resourcing.com
5/5
Fantastisk service og virkeligt flot resultat. Super samarbejde gennem hele processen.
Jannie Gamst
Janniegamst.dk
5/5
Fuld tilfreds med et godt resultet . Det er absolut ikke den sidste gang jeg bruger Jonathan 🙂
Nahid Ghortbani
Dions.dk
5/5
Jonathan har hjulpet med løbende opdateringer af vores side. Han er super nem at få fat i, han løser opgaver hurtigt og derudover har han også god sans for design.
Ann-Christine founder af Intech Founders
Ann-Christine Roope
Intech Founders
5/5
Jeg var fuldt tilfreds med resultatet, og der var virkelig hurtig respons og udførelse af den stillede opgave.

Charlotte Andersen
GÆRDA
5/5
Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet. Jonathan var proaktiv og tog hurtigt styring på hjemmesiden og løste opgaverne grundigt. Han var nem at få fat på og kommunikationen var effektiv! Efterfølgende har han altid været nem at få fat på. Hvis der har været nogle problemer svarede han altid indenfor meget kort tid. Jonathan kan til hver en tid anbefales, det gælder både, når du har brug for hjælp til WordPress eller, når du skal have lavet en ny hjemmeside fra bunden.
Lars Horsbøl founder af Resights og podcasten Ejendomsinvestoren.dk. Lars har været kunde hos Jonathan i over 1 år!
Lars Horsbøl
Reisghts.dk
5/5
Jeg har igennem 2 måneder haft et tæt samarbejde med Jonathan, hvor han har hjulpet med at sætte min hjemmeside op, sparre løbende om indhold og opsætning og taget sig af alt, hvad jeg har haft brug for. Jonathan har til fulde opfyldt mine behov og forventninger og mere til! Han har været ekstraordinær fleksibel og kommunikerende, og tager mig i hånden, når det var nødvendigt og fikset ting med kort varsel og med stor kvalitet. Jeg har oplevet Jonathan som generøs og grundig og har på alle måder skabt værdi for mig, og altid med en imødekommende og venlig facon.
Jacob Sønderskov fra Dialogisk Design
Jacob Sønderskov
Dialogisk Design
5/5
Jeg kan kun anbefale Jonathan. Jeg er 100% tilfreds med det udførte arbejde på min hjemmeside, som er udført hurtigt og med superflot resultat.
Michael
Slaegtenshistorie.dk
5/5
Det har været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Jonathan Gormsen, som har været professionel og hurtig til opgaven og som vore kunder også har bemærket, med en godt udseende hjemmeside. Samtidig har vi tegnet et års abonnement på rettelse af følgende små opgaver der måtte opstå også en god ide.
Svend Lassen
Turbodan Danmark
Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.
Hvad kan jeg hjælpe dig med 👋

Jeg svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Har du prøvet min prisberegner?
Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.