Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Serviceaftale

Hjemmeside

Stabil, funktionel og sikker hjemmeside

Jeg tilbyder en serviceaftale til alle mine kunder for at sikre, at deres hjemmeside altid er fundt funktionel og beskyttet mod hackerangreb. Med en serviceaftale tager jeg mig af driften bag din hjemmeside, så du kan fokusere på din forretning. Jeg vil dagligt tage backups af hjemmesiden, samt overvåge mod hackerangreb og malware. Jeg holder også WordPress, plugins og temaer opdateret.

Servicepakke

kr 400 Om måneden
  • Opdatering
  • Backup
  • Sikkerhed
  • Overvågning

Opdatering

Jeg sørger for at WordPress, plugins og temaer bliver opdateret. Dette sikrer at din hjemmeside er sikker og kører optimalt

Backup

Jeg tager dagligt backups og gemmer den ude i skyen, så jeg kan genskabe siden og normalisere driften, hvis siden går ned

Sikkerhed

Jeg sørger for at hjemmesiden er sikker og forhindrer løbende hackerangreb og andet malware

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det vigtigt at opdatere sin hjemmeside?

En af de vigtigste sikkerhedsforanstaltninger man kan tage, når det gælder sin hjemmeside er at holde den helt opdateret hele tiden. Når et plugin, tema eller WordPress kommer ud med en opdatering er der oftest blevet tilføjet eller ændret på sikkerheden, derfor anbefaler jeg altid at alt på siden opdateres løbende. Udover sikkerheden kan opdateringer også forbedre brugeroplevelsen ved for eksempel er forbedre “loadings speeds” og meget andet.  Du kan læse mere om hvorfor det er enormt vigtigt at opdatere sin hjemmeside her. 

Kan alle hjemmesider være udsat for hackerangreb?

Det korte svar er ja, alle hjemmesider uanset størrelse kan være udsat for hackerangreb. Selv hjemmesider med noget af det stærkeste sikkerhed kan være udsat for hackerangreb. Hvis du vil se om du har været udsat for hacking eller lignende, så kan du bruge denne hjemmeside

Opdaterer du teskt, billeder eller lignende?

Nej, det er ikke inkluderet i serviceaftalen.

Hvorfor koster din serviceaftale 400/500,- ?

En serviceaftale koster 400 kr. for en almindelig wordpresshjemmeside og for en webshop koster det 500 kr.  Prisen er fastsat udfra min timeløn og det passer altså  med at jeg cirka bruger en time om måneden på at sikre, at din hjemmeside er fuldt funktionel, opdateret og sikret mod hackerangreb. 

Kan jeg garantere at du aldrig bliver hacket?

Nej det kan jeg desværre ikke, og det er der ingen, som kan. Selv hjemmesider og virksomheder med noget af det aller stærkeste sikkerhed kan blive udsat for virus, hackerangreb med videre.

Er der binding på serviceaftalen?

Nej der er ingen binding, du kan til hver en tid afmelde dig.  Du kan opsige aftalen ved at sende en mail til mig på [email protected]

Hvor ofte tages der backup?

Jeg tager ofte backup af hjemmesiden ude i skyen og jeg vil gerne gratis indsætte en gammel version af hjemmesiden.

Jeg svarer næsten altid indenfor 1-2 timer og vil gøre mit bedste for at vende tilbage hurtigst muligt hvis det er vigtigt. 

Hvis du mangler tiden og kompetencerne til at holde din hjemmeside opdateret og virusfri, så er en serviceaftale en ideel investering for dig. Du slipper for bøvlet og kan altid tage fat i mig skulle der opstå problemer. 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jonathan Gormsen, og jeg har arbejdet med WordPress hjemmesider i mange år. Det har oftest været i forbindelse med egne forretninger, hvor jeg blandet andet har opbygget, driftet og solgt Skorens.dk og Vidua. 

Udover at have lavet mine egne hjemmesider, har jeg også i forbindelse med mit arbejde som Analyst hos Ethan Partners skullet lave flere hjemmesider samt efterfølgende videreudvikle dem. 

Da jeg afsluttede mit internship hos Ethan Partners, valgte at tage imod kunder som havde brug for hjælp til WordPress. I dag hjælper jeg flere glade hjemmesideejere med at holde deres WordPress side opdateret og fuldt funktionel. 

Her ses et billede af Jonathan Gormsen
Jonathan Giessing Gormsen
Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.
Hvad kan jeg hjælpe dig med 👋

Jeg svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Har du prøvet min prisberegner?
Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.