Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Webdesign Wordpress Elementor Udvikling Woocommerce Fast lav pris

Brug for en ny webshop?

Jeg laver webshops til en fair og overkommelig pris. Med en webshopløsning kan du gå online med din forretning og nå ud til kunder over hele landet

Professionel Webshop

Det er enormt vigtigt at kunden er 100% tilfreds med det færdige produkt, derfor designer jeg hjemmesiden efter dine ønsker.
Jeg arbejder udelukkende i WordPress. Jeg har skrevet en artikel omkring, hvorfor WordPress er det bedste CMS system til at lave og udvikle hjemmesider i. Læs her.
Jeg arbejder udelukkende med engangsbetaling imodsætning til mange andre buereauer, som har lange bindingsperioder og indviklede rettighedspolitikker. Du vil derfor altid eje hjemmesiden 100%.
Hjemmesiden leveres fuldt funktionel med betalingsgateway sådan at dine kunder kan betale og du kan modtage penge.
Fragt er en fast del af en webshop. Jeg hjælper med at opsætte Shipmondo, sådan du kan tilbyde levering til dine kunder.

Du kan næsten altid få fat på mig. Jeg har bygget min forretning på relationer og god service, så derfor kan du altid ringe til mig. Jeg svarer de fleste tidspunkter på døgnet.

Hjemmesiden vil være responsiv, det vil sige, at hjemmesiden automatisk tilpasser sig, alt efter om den ses på computer, mobil eller tablet. Med andre ord automatisk tilpasning af størrelse alt efter skærmstørrelse og -type.
Jeg kan levere de fleste hjemmesider på kort tid. Hvis det gælder større projekter sætter jeg altid en tidshorisont.
Jeg svarer oftest indenfor 1-2 timer på mail.
Du vil ikke være bundet af en serviceaftale eller lignende efter hjemmesiden er afleveret.
Jeg tilbyder prisgaranti på webshops og hjemmesider. Jeg sigter altid efter at være konkurrencedygtig, så hvis en konkurrent tilbyder hjemmesider til en billigere pris en mig, så hiv endelig fat i mig.
En vigtig del af en hjemmesides troværdighed er den lille lås ved siden af URL’en nemlig SSL-Certifikatet. Jeg indsætter SSL-certifikat på siden.

10995 KR

Fra 10.995 kr. ex moms

Flere års erfaring

Jeg har arbejdet med at udvikle og designe professionelle WordPress webshops i mange år.

Personlig Hjælp

Du kan altid kontakte mig, og jeg svarer oftest indenfor 1 time (langt hurtigere end de store bureauer).

Professionel webshop

En professionel hjemmesideløsning som gør det muligt at skalere din forretning betydeligt.

5-stjenet reviews

Mit største ønske er at levere et produkt kunden er 100% tilfreds med. Læs anmeldelser her.

Har du en mindre opgave til din webshop?

Hvad koster det?

Jeg tager 500 kr. i timen, men de fleste af mine opgaver er løst på under 15 min. Jeg faktuerer per påbegyndt kvarter.

500 KR.

125 kr. ekslusiv moms per kvarter. 

Omkring 50% af mine opgaver løses på under 15 min.

Det passer oftest med, at de mindre opgaver tager omkring 15 minutter for mig at løse. Jeg laver selvfølgelig faste lave priser på større projekter.  Hiv endelig fat i mig så kan vi tage en gratis og uforpligtende snak. 

Hvorfor koster det 500 kr. i timen hos dig, når andre freelancers typisk tager 600-800 kr. i timen og nogle markedsføringsbureauer gennemsnitligt tager 1.000 kr. i timen?

Jeg har skåret alle omkostninger ind til benet, hvilket gør det muligt for mig, at hjælpe dig for kun 500 kr. i timen. Dette er langt mindre end både andre freelancers og de store markedsføringsbureauer.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jonathan Gormsen, og jeg har arbejdet med WordPress hjemmesider i mange år. Det har oftest været i forbindelse med egne forretninger, hvor jeg blandet andet har opbygget, driftet og solgt Skorens.dk og Vidua. 

Udover at have lavet mine egne hjemmesider, har jeg også i forbindelse med mit arbejde som Analyst hos Ethan Partners skullet lave flere hjemmesider samt efterfølgende videreudvikle dem. 

Da jeg afsluttede mit internship hos Ethan Partners, valgte at tage imod kunder som havde brug for hjælp til WordPress. I dag hjælper jeg flere glade hjemmesideejere med at holde deres WordPress side opdateret og fuldt funktionel. 

Her ses et billede af Jonathan Gormsen
Jonathan Giessing Gormsen

Hvad siger mine kunder?

Jonathan har hjulpet med løbende opdateringer af vores side. Han er super nem at få fat i, han løser opgaver hurtigt og derudover har han også god sans for design.
Ann-Christine founder af Intech Founders
Ann-Christine Roope
Intech Founders
Jeg var fuldt tilfreds med resultatet, og der var virkelig hurtig respons og udførelse af den stillede opgave.

Charlotte Andersen
GÆRDA
Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet. Jonathan var proaktiv og tog hurtigt styring på hjemmesiden og løste opgaverne grundigt. Han var nem at få fat på og kommunikationen var effektiv! Efterfølgende har han altid været nem at få fat på. Hvis der har været nogle problemer svarede han altid indenfor meget kort tid. Jonathan kan til hver en tid anbefales, det gælder både, når du har brug for hjælp til WordPress eller, når du skal have lavet en ny hjemmeside fra bunden.
Lars Horsbøl founder af Resights og podcasten Ejendomsinvestoren.dk. Lars har været kunde hos Jonathan i over 1 år!
Lars Horsbøl
Ejendomsinvestoren.dk
Jeg har igennem 2 måneder haft et tæt samarbejde med Jonathan, hvor han har hjulpet med at sætte min hjemmeside op, sparre løbende om indhold og opsætning og taget sig af alt, hvad jeg har haft brug for. Jonathan har til fulde opfyldt mine behov og forventninger og mere til! Han har været ekstraordinær fleksibel og kommunikerende, og tager mig i hånden, når det var nødvendigt og fikset ting med kort varsel og med stor kvalitet. Jeg har oplevet Jonathan som generøs og grundig og har på alle måder skabt værdi for mig, og altid med en imødekommende og venlig facon.
Jacob Sønderskov fra Dialogisk Design
Jacob Sønderskov
Dialogisk Design

Hvad koster en professionel webshop?

Jeg har før skrevet en god artikel omkring prisfastsætning af hjemmesider. Den kan du læse her

Prisen på en webshop kan variere rigtigt meget alt efter behov. Prisen defineres oftest udfra størrelsen altså hvor mange sider og hvor meget content der skal laves, hvad skal den kunne altså funktionaliteter og om der er specifikke ønsker til webshoppen? 

Køb professionel webshopløsning

Står du og har brug for en webshop til din virksomhed, så tag fat i mig. Jeg tager altid beslutninger i tæt dialog med kunden og sikrer at produktet lever 100% op til deres forventninger. 

Når jeg er færdig står du tilbage med en professionel webshop-løsning som du kan være stolt af. Jeg udvikler brugervenlige og hurtige webshops til mine kunder efter deres behov. 

Hvad er det bedste CMS system til en webshop?

Jeg anbefaler WordPress til mine kunder, når man skal bruge en simpel, billig og utroligt velfungerende hjemmeside. WordPress er det mest brugte CMS-system og det er der mange grunde til. Det er gratis og der er utroligt mange udvidelser,  som gør det let og brugervenligt at udvikle i. 

Når man først begynder at lave sin webshop vil man oftest blive overrasket over hvor mange små funktioner man ønsker. Disse funktioner kan tage tid og være svære at implementere, hvis man bruger andre CMS-systemer,  som ikke har samme mængde plug-ins. 

Hvorfor starter dine priser ved 10.995 kr.

Min webshoppakke starter ved 10.995 kr. Det ligger i den billige ende af skalen for en professionel hjemmeside. Jeg baserer alle mine priser udfra min timeløn. Efter mange års arbejde har jeg fundet frem til at jeg kan tilbyde en professionel webshop til 10.995 kr.  Til den pris går jeg ikke på komprimis med udvikling og jeg sørger altid for at have kunden med hele vejen igennem. 

Har du specifikke behov eller ønsker?
Prisen bliver dyrere alt efter dine krav til design, funktioner og integrationer. Opsætning af en webshop kan oftest tage længere tid end man regner med, fordi der opstår nye behov undervejs, nye behov vil oftest medføre mere arbejde. 

Hvad tilbyder jeg?

Det er altid muligt at få et gratis og uforpligtende tilbud. Er det en hjemmeside eller små opgaver i WordPress, kan vi hurtigt finde frem til, hvad det vil koste. 

Jeg ønsker at gøre min branche mere gennemsigtig, og derfor er alle priser faste. Du vil altid kende til prisen, når du laver et hjemmesidekøb hos mig. Der vil hverken være binding, månedligt abonnement eller smågebyrer.

Jeg står altid parat til at hjælpe dig med dine behov. Du kan fange mig på de fleste tidspunkter af døgnet, hvorfra jeg hurtigt kan hjælpe med at løse dine opgaver! Du er altid velkommen til at tage fat i mig og høre, hvad jeg kan gøre for din virksomhed.  

Jeg tilbyder altid en fast lav pris, og langt størstedelen af mine opgaver er løst på under 15 min.
Vil du læse mere omkring priserne så klik her

Hvorfor skal du vælge WordPress til din nye webshop?

WordPress er det mest udbredte CMS system og ca. en tredjele af alle sider er bygget på WordPress. WordPress er nemt og intuitivt at bruge, hvilket gør løbende vedligeholdelse og opdatering nemt og overskueligt.

WordPress startede med at være et blog-system, men det har udviklet sig til noget langt større og mere komplekst igennem årene. WordPress er efterhånden blevet et kraftigt og omfattende Content Management System, som ikke kun bruges af mindre virksomheder, men også store virksomheder som CNN, TechChrunch, Sony og The Walt Disney Company.

1

Mest Brugte CMS

Da WordPress er det mest brugte CMS system er der en masse information, content, software og tilføjelser som du kan få gavn af!
2

Nem og overskueligt at forstå

Det er nemt selv at lave mindre ændringer og opdateringer på en wordpresshjemmeside. Det vil sige at du ikke er bundet til at bruge en programmør, som kan skrive kode.
3

WordPress er gratis!

Du skal ikke betale et årligt gebyr til WordPress ligesom du skal til andre CMS-systemer som fx. Shopify.
Har du prøvet min prisberegner?

Gratis Prisberegner

Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.