Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Hvad er SEO (Søgemaskineoptimering) og hvorfor er det vigtigt?

SEO står for “Search Engine Optimization”, på dansk “Søgemaskineoptimering”. Det er en samling af teknikker, der har til formål at forbedre placeringen af en hjemmesides sider i søgemaskiner såsom google og bing. Når man optimerer en hjemmeside for søgemaskiner, vil man typisk gøre den mere relevant og værdifuld for søgemaskinerne, så den kan rangere højere i deres resultater. Dette kan gøres gennem en række metoder, såsom at tilføje relevante søgeord til hjemmesidens indhold og metadata, opbygge et netværk af indgående links fra andre hjemmesider, og sørge for at hjemmesiden er godt struktureret og nem at navigere rundt på. Alle disse ting kan hjælpe søgemaskinerne med at forstå, hvad hjemmesiden handler om, og hjælpe den med at rangere højere i søgeresultaterne.

#1 - Keywords

Det er vigtigt at inkludere relevante søgeord og sætninger i hjemmesidens indhold og metadata, så søgemaskinerne kan forstå, hvad hjemmesiden handler om.

#2 - On-page optimization

Dette omfatter alt det, du kan gøre på din egen hjemmeside for at forbedre dens placering i søgeresultaterne. Det kan f.eks. være at opbygge en struktureret og nem at navigere hjemmeside, have et brugbart og unikt indhold, og sørge for at hjemmesiden indlæses hurtigt.
Billede af en person, der sidder ved en computer og arbejder med on-page optimization af en hjemmeside. On-page optimization drejer sig om alt det, man kan gøre på sin egen hjemmeside for at forbedre dens placering i søgeresultaterne. Dette kan f.eks. være at opbygge en struktureret og nem at navigere hjemmeside, have et brugbart og unikt indhold, og sørge for at hjemmesiden indlæses hurtigt. On-page optimization er en vigtig del af SEO, da det hjælper søgemaskinerne med at forstå, hvad hjemmesiden handler om, og dermed rangere den højere i søgeresultaterne.

#3 - Technical SEO

Dette omfatter alt det tekniske, du kan gøre for at forbedre hjemmesidens synlighed i søgemaskinerne. Det kan f.eks. være at sørge for at hjemmesiden er mobilvenlig, at den indlæses hurtigt, og at den har en god struktur og navigation.

#4 - Content marketing

Dette handler om at skabe og dele relevant, værdifuldt og unikt indhold med dit publikum, med det formål at tiltrække og fastholde kunder.

#5 - Local SEO

Dette handler om at optimere hjemmesiden for lokale søgninger, så den vises højere i søgeresultaterne for brugere i nærheden af din forretning eller service.

#6 - Analyzing and tracking

Det er vigtigt at følge med i hjemmesidens placering i søgeresultaterne, og hvordan brugerne interagerer med hjemmesiden. Der findes et væld af værktøjer, der kan hjælpe med at måle og spore resultaterne af SEO-indsatsen.

#7 - Off-page optimization

Dette omfatter alt det, du kan gøre uden for din egen hjemmeside for at forbedre dens placering i søgeresultaterne. Det kan f.eks. være at opbygge et netværk af indgående links fra andre hjemmesider, der linker til din hjemmeside som en anbefaling af dens indhold.

Indholdsfortegnelse

Har du brug for hjælp til WordPress?

Når man skal have en hjemmeside, kan man vælge mellem tonsvis af forskellige bureauer, udviklere og virksomheder, så hvad er grunden til du skal vælge mig?

Jeg tilbyder personlig hjælp i øjenhøjde med overskuelige priser samtidigt med dette kan du hurtigt få fat i mig, hvilket er noget, som kan være svært ved de store bureauer.

Jeg svarer oftest indenfor 1 time, og er altid til at få fat på også i weekender.  Du kan læse mere omkring mig på forsiden.

Hjælp i Øjenhøjde

Jeg vil altid gerne hjælpe og laver gerne instruktions-videoer. Det skal være enkelt at være kunde hos mig.

Personlig Hjælp

Du kan altid kontakte mig, og jeg svarer oftest indenfor 1 time (langt hurtigere end de store bureauer).

Professionel Hjemmeside

En professionel hjemmesideløsning som gør det muligt at skalere din forretning betydeligt.

Timepris

Hvad koster det?

Jeg tager 600 kr. i timen, men de fleste af mine opgaver er løst på under 15 min. Jeg faktuerer per påbegyndt kvarter.

600 KR.

150 kr. ekslusiv moms per kvarter. 

Omkring 50% af mine opgaver løses på under 15 min.

Det passer oftest med, at de mindre opgaver tager omkring 15 minutter for mig at løse. Jeg laver selvfølgelig faste lave priser på større projekter.  Hiv endelig fat i mig så kan vi tage en gratis og uforpligtende snak. 

Hvorfor koster det 600 kr. i timen hos dig, når andre freelancers typisk tager 700-1000 kr. i timen og nogle markedsføringsbureauer gennemsnitligt tager 1.000 kr. i timen?

Jeg har skåret alle omkostninger ind til benet, hvilket gør det muligt for mig, at hjælpe dig for kun 600 kr. i timen. Dette er langt mindre end både andre freelancers og de store markedsføringsbureauer

Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.
Hvad kan jeg hjælpe dig med 👋

Jeg svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Har du prøvet min prisberegner?
Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.