Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

WordPresshjælp for 100 kr.

Har du brug for billig eller gratis wordpress hjælp, så hiv fat i mig jeg vil rigtigt gerne hjælpe dig og din virksomhed med jeres wordpress hjemmeside. Jeg laver og servicerer wordpresshjemmesider til en fast lav pris!
Del Opslaget

WordPresshjælp behøves ikke være dyrt og besværligt! Hiv fat i mig og hør hvad jeg kan gøre for din virksomhed og din hjemmeside.

Mit navn er Jonathan Gormsen og jeg har beskæftiget mig med WordPress de sidste mange år. Du kan blandt andet læse om min første WordPress webshop her.

Hvorfor skal du vælge mig?

Når man skal have en hjemmeside, kan man vælge mellem tonsvis af forskellige bureauer, udviklere og virksomheder, så hvad er grunden til du skal vælge mig?

Jeg tilbyder personlig hjælp i øjenhøjde med overskuelige priser samtidigt med dette kan du hurtigt få fat i mig, hvilket er noget, som kan være svært ved de store bureauer.

Hvordan laver jeg hjemmeside?

Når jeg laver hjemmesider, foregår det udelukkende i WordPress og min foretrukne builder er Elementor. Elementor er nok WordPress’ mest intuitive “website builder”, hvilket gør det utroligt let for dig også at kunne klare ting som små opdateringer og vedligeholdelse, skulle du ikke være interesseret i dette vil jeg meget gerne gøre det også. Du kan læse mere omkring mig på min forside her.

Da jeg er en enkeltmandsvirksomhed og ikke har mange udgifter har jeg mulighed for at tilbyde en langt lavere pris end hvad de typiske freelancere tager. At få wordpresshjælp af mig koster 600 kr. i timen. Jeg laver faste priser på store projekter som hjemmesider typisk vil en minimalistisk hjemmeside koste omkring de 5.000 kr.


Du er altid velkommen til at hive fat i mig for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Kontakt mig i dag!

Du kan altid ringe til mig på 93 98 91 02 eller skrive til  [email protected]. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Hvad siger mine kunder?

Fantastisk service, super professionalisme og fokus på selv de mindste detaljer hele vejen igennem. Har kæmpet med diverse "hjemmeside-eksperter" ift. min hjemmeside indtil jeg kom i kontakt med Jonathan. Han formåede at lave en spritny og super fed hjemmeside på under 2 dage og ja.. jeg er dybt imponeret over hans arbejde. Kan varmt anbefale Jonathan!
Kreshnik
K-Resourcing.com
Fantastisk service og virkeligt flot resultat. Super samarbejde gennem hele processen. Jeg var fuldt tilfreds med resultatet, og der var virkelig hurtig respons og udførelse af den stillede opgave.

Charlotte Andersen
GÆRDA
Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet. Jonathan var proaktiv og tog hurtigt styring på hjemmesiden og løste opgaverne grundigt. Han var nem at få fat på og kommunikationen var effektiv! Efterfølgende har han altid været nem at få fat på.
Lars Horsbøl founder af Resights og podcasten Ejendomsinvestoren.dk. Lars har været kunde hos Jonathan i over 1 år!
Lars Horsbøl
Resights.dk
5/5
Fantastisk service og virkeligt flot resultat. Super samarbejde gennem hele processen.
Jannie Gamst
Janniegamst.dk

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jonathan Gormsen, og jeg har arbejdet med WordPress hjemmesider i mange år. Det har været for både store og små virksomheder samt i forbindelse med job.

Jeg brænder for at udvikle moderne professionelle hjemmesider. Det kan blandt andet ses gennem mine seneste projekter. Se min seneste projekter her.

Jeg har mere end 5 års erfaring og har udviklet og designet hjemmesider til utallige virksomheder. Hos mig kan du altid få et gratis og uforplitende tilbud.

Billede af Jonathan Gormsen i Skjorte
Jonathan Giessing Gormsen
Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.
Hvad kan jeg hjælpe dig med 👋

Jeg svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Har du prøvet min prisberegner?
Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.