Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

WordPresshjælp for 100 kr.

Har du brug for billig eller gratis wordpress hjælp, så hiv fat i mig jeg vil rigtigt gerne hjælpe dig og din virksomhed med jeres wordpress hjemmeside. Jeg laver og servicerer wordpresshjemmesider til en fast lav pris!
Del Opslaget

WordPresshjælp behøves ikke være dyrt og besværligt! Hiv fat i mig og hør hvad jeg kan gøre for din virksomhed og din hjemmeside.

Mit navn er Jonathan Gormsen og jeg har beskæftiget mig med WordPress de sidste mange år. Du kan blandt andet læse om min første WordPress webshop her.

Hvorfor skal du vælge mig?

Når man skal have en hjemmeside, kan man vælge mellem tonsvis af forskellige bureauer, udviklere og virksomheder, så hvad er grunden til du skal vælge mig?

Jeg tilbyder personlig hjælp i øjenhøjde med overskuelige priser samtidigt med dette kan du hurtigt få fat i mig, hvilket er noget, som kan være svært ved de store bureauer.

Hvordan laver jeg hjemmeside?

Når jeg laver hjemmesider, foregår det udelukkende i WordPress og min foretrukne builder er Elementor. Elementor er nok WordPress’ mest intuitive “website builder”, hvilket gør det utroligt let for dig også at kunne klare ting som små opdateringer og vedligeholdelse, skulle du ikke være interesseret i dette vil jeg meget gerne gøre det også. Du kan læse mere omkring mig på min forside her.

Da jeg er en enkeltmandsvirksomhed og ikke har mange udgifter har jeg mulighed for at tilbyde en langt lavere pris end hvad de typiske freelancere tager. At få wordpresshjælp af mig koster 400 kr. i timen. Jeg laver faste priser på store projekter som hjemmesider typisk vil en minimalistisk hjemmeside koste omkring de 5.000 kr.


Du er altid velkommen til at hive fat i mig for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Kontakt mig i dag!

Du kan altid ringe til mig på 93 98 91 81 eller skrive til  [email protected]. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Hvad siger mine kunder?

Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet. Jonathan var proaktiv og tog hurtigt styring på hjemmesiden og løste opgaverne grundigt. Han var nem at få fat på og kommunikationen var effektiv!
Lars Horsbøl founder af Resights og podcasten Ejendomsinvestoren.dk. Lars har været kunde hos Jonathan i over 1 år!
Lars Horsbøl
Ejendomsinvestoren.dk
Jonathan har hjulpet med løbende opdateringer af vores side. Han er super nem at få fat i, han løser opgaver hurtigt og derudover har han også god sans for design.
Ann-Christine founder af Intech Founders
Ann-Christine Roope
Intech Founders

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jonathan Gormsen, og jeg har arbejdet med Wordpress hjemmesider i mange år. Det har oftest været i forbindelse med egne forretninger, hvor jeg blandet andet har opbygget, driftet og solgt Skorens.dk og Vidua.

Udover at have lavet mine egne hjemmesider, har jeg også i forbindelse med mit arbejde som Analyst hos Ethan Partners skullet lave flere hjemmesider samt efterfølgende videreudvikle dem.

Da jeg afsluttede mit internship hos Ethan Partners, valgte at tage imod kunder som havde brug for hjælp til Wordpress. I dag hjælper jeg flere glade hjemmesideejere med at holde deres Wordpress side opdateret og fuldt funktionel.

Billede af Jonathan Gormsen i Skjorte
Jonathan Giessing Gormsen
Har du prøvet min prisberegner?

Gratis Prisberegner

Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.