Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Har du brug for hjælp til WordPress?

Her ses et billede af Jonathan Gormsen
Jonathan Gormsen
Del artiklen:

Jeg har arbejdet med WordPress i mange år, hvor jeg både har lavet komplekse webshops og helt almindelige informationssider. Der er stort set ikke et problem som jeg ikke kan løse. Står du og har brug for hjælp til din hjemmeside eller webshop, så giv mig et kald. Jeg svarer oftest indenfor meget kort tid (1-2 timer). 

Har du brug for hjælp til din WordPresswebshop eller WordPresshjemmeside?

Jeg laver og servicerer WordPresshjemmesider til dagligt og vil meget gerne hjælpe din forretning også. 

Har du brug for hjælpe til at opdatere din side? Er der noget tekst, som skal rettes billeder der skal ændres? Jeg kan hjælpe med det hele, fra de helt små opgaver til de helt store. Jeg fakturerer per påbegyndt kvarter, så hvis du blot har brug for hjælp til småting kan vi også sagtens klare det. 

Hvad kan jeg hjælpe med?

Sikkerhed - Jeg kan hjælpe med at sikre din hjemmeside lever op til moderne sikkerhedsstandarder.

Jeg har skrevet en artikel omkring 7 konkrete tiltag, man kan tage til at sikre ens hjemmeside. Du kan læse artiklen her. Sikkerheden på en hjemmeside bør altid være i top, ellers er man udsat for malware/hacker angreb. Lad mig hjælpe dig med at få styr på din webshop/hjemmesides sikkerhed. 

Design, billeder og tekstproblemer?

Har du problemer med et billede, som står underligt på siden. Er der en stavefejl du ikke kan rette, så tag fat i mig. Jeg kan lynhurtigt løs problemer vedrørende din hjememsides design, layout og opsætning. 

Er din hjemmeside blevet langsom (Hastighedsoptimering)?

Bruger dine kunder lang tid på at loade dine landingssider? Tag fat i mig i dag jeg kan hjælpe med at hastighedsoptimere din hjemmeside. Du kan let miste mange kunder hvis din hjemmeside ikke er optimeret og ikke har tilstrækkelige loadinghastigheder. Hastighedsoptimering kan være et komplekst foretagende og i visse tilfælde kan man gøre mere skade en gavn. Lad en professionel klare det for dig. 

WordPress support

Har du brug for en fast og pålidelig samarbejdspartner, som altid er til at få fat på? Så lad mig supportere din WordPresshjemmeside, så du kan få ro i mavne. Jeg tilbyder skræddersyet supportaftaler, men jeg har også 2 standard muligheder, som du kan læse mere om her

Er din hjemmeside Mobil- og tabletvenlig? (Responsiveness)

Over 50% af alt trafik på internettet kommer fra mobil- og tabletdevices. Det er derfor nødvendigt at din hjemmesider fungerer og er optimeret til disse skærmstørrelser.

Fungerer din hjemmeside dårligt på mobil eller tablet? Tag fat i mig i dag og lad mig hjælpe dig med at løse dine problemer.

Billede af computer, tablet, imag og iphone - hvorfor er det vigtigt at en nye professionelle hjemmeside er responsive?

Backup - Har du mistet din gamle side?

Jeg hjælper med at opsætte backups sådan, at du altid kan “gå tilbage” hvis du fx. bliver hacket eller sletter noget ved en fejl. Det er altid en god ide at tage backups regelmæssigt lad mig hjæpe dig. 

Indholdsfortegnelse

Mest læste artikler

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Har du brug for hjælp til WordPress?

Når man skal have en hjemmeside, kan man vælge mellem tonsvis af forskellige bureauer, udviklere og virksomheder, så hvad er grunden til du skal vælge mig?

Jeg tilbyder personlig hjælp i øjenhøjde med overskuelige priser samtidigt med dette kan du hurtigt få fat i mig, hvilket er noget, som kan være svært ved de store bureauer.

Jeg svarer oftest indenfor 1 time, og er altid til at få fat på også i weekender.  Du kan læse mere omkring mig på forsiden.

Hjælp i Øjenhøjde

Jeg vil altid gerne hjælpe og laver gerne instruktions-videoer. Det skal være enkelt at være kunde hos mig.

Personlig Hjælp

Du kan altid kontakte mig, og jeg svarer oftest indenfor 1 time (langt hurtigere end de store bureauer).

Professionel Hjemmeside

En professionel hjemmesideløsning som gør det muligt at skalere din forretning betydeligt.

Timepris

Hvad koster det?

Jeg tager 600 kr. i timen, men de fleste af mine opgaver er løst på under 15 min. Jeg faktuerer per påbegyndt kvarter.

600 KR.

150 kr. ekslusiv moms per kvarter. 

Omkring 50% af mine opgaver løses på under 15 min.

Det passer oftest med, at de mindre opgaver tager omkring 15 minutter for mig at løse. Jeg laver selvfølgelig faste lave priser på større projekter.  Hiv endelig fat i mig så kan vi tage en gratis og uforpligtende snak. 

Hvorfor koster det 600 kr. i timen hos dig, når andre freelancers typisk tager 700-1000 kr. i timen og nogle markedsføringsbureauer gennemsnitligt tager 1.000 kr. i timen?

Jeg har skåret alle omkostninger ind til benet, hvilket gør det muligt for mig, at hjælpe dig for kun 600 kr. i timen. Dette er langt mindre end både andre freelancers og de store markedsføringsbureauer

Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.
Hvad kan jeg hjælpe dig med 👋

Jeg svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Har du prøvet min prisberegner?
Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.