Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Process fra start til slut

Lær mere om hvordan jeg udvikler hjemmesider

Nedenfor vil du finde en tidslinje, som viser den process, jeg gennemgår med en ny kunde. Tidslinjen giver et godt overblik over, hvordan det oftest ser ud med mine kunder, men jeg tilpasser selvfølgelig gerne til den enkeltes behov.

Tidslinje over et projekt

Introduktion

Du/I kontakter mig gennem jeres foretrukne kommunikationskanal (mail, linkedin, kontaktformular eller på telefon). I skriver indledningsvist, hvad i har behov for og forklarer kort om hjemmesiden, som skal laves eller opdateres.

Indledende Møde

Vi har et indledende møde om, hvordan projektet skal udfolde sig. Du/I beretter om hvilke krav samt forventninger, du/I har til jeres nye eller opdaterede hjemmeside. Jeg starter med at introducere min virksomhed, og derfra fortæller I om jeres virksomhed, målgruppe med videre. Derefter snakker vi omkring den ønskede grafiske stil, deadlines og budget.

Tilbud

Jeg sender en mail med et detaljeret tilbud/skøn, som beskriver mængden af timer, jeg vurderer enkelte elementer af hjemmesiden vil tage samt hjemmesiden som helhed.

Udvikling

Jeg påbegynder udvikling af hjemmesiden på et subdomæne (ditdomæne.jonathangormsen.dk), og du kan herfra følge med hjemmesidens udvikling undervejs. Jeg foretrækker at holde en tæt kontakt til mine kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte mig, skulle du have ændringer eller tilføjelser undervejs.

Levering

Jeg afleverer det færdige produkt til gennemgang af dig. Du vil derfra gennemgå hjemmesiden og komme med rettelser og tilføjelser. Jeg modtager dine rettelser og tilføjelser og implementere, det på hjemmesiden.

Lancering

Efter din godkendelse af rettelsen installerer jeg den nye hjemmeside på jeres domæne. Derfra sikrer jeg at hjemmesiden er fuldt funktionel, og alt fungerer som det skal!
Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.
Hvad kan jeg hjælpe dig med 👋

Jeg svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Har du prøvet min prisberegner?
Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.