Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Kan man lave en wordpress hjemmeside gratis?

5/5

WordPress er et CMS system, som gør det muligt at lave en hjemmeside, webshop og meget andet. WordPress er gratis og open source CMS system, hvilket er en af de største grunde til at WordPress bliver brugt så meget.

Da WordPress er gratis kan man i bund og grund sagtens lave en hjemmeside gratis, men man skal dog betale for hosting og domæne. Domæne er kort fortalt det unikke navn udadtil eksempler på domæner kunne være følgende www.jonathangormsen.dk, www.google.com. Dette koster men det er kun et beskedent årligt beløb oftest under 100 kr.,

Hosting

Du skal også betale for hosting, men hvad er hosting? Hosting er i princippet en virksomhed, som lejer en server til dig, hvor du kan indsætte din hjemmeside. Ved din hostingudbyder kan du også få adgang til e-mail og meget andet. I dag tilbyder alle store hostingudbydere 1-click installation af diverse CMS systemer, hvilket betyder du kan installere wordpress med 1-click.

Kan du lave en hjemmeside gratis?

Jeg vil meget gerne hjælpe med småting gratis. Det gør jeg selvfølgelig i håbet om at du/i senere bliver en kunde. Har du fx. brug for hjælp til at installere et plugin, ændre i en tekst eller lignende så send endelig en mail eller giv mig et kald. Jeg har også lavet en lille side omkring gratis hjælp du kan læse her.
Kan man lave en wordpresshjemmeside gratis. Det korte svar er ja, men du vil oftest skulle betale lidt.

Indholdsfortegnelse

Har du brug for hjælp til WordPress?

Når man skal have en hjemmeside, kan man vælge mellem tonsvis af forskellige bureauer, udviklere og virksomheder, så hvad er grunden til du skal vælge mig?

Jeg tilbyder personlig hjælp i øjenhøjde med overskuelige priser samtidigt med dette kan du hurtigt få fat i mig, hvilket er noget, som kan være svært ved de store bureauer.

Jeg svarer oftest indenfor 1 time, og er altid til at få fat på også i weekender.  Du kan læse mere omkring mig på forsiden.

Hjælp i Øjenhøjde

Jeg vil altid gerne hjælpe og laver gerne instruktions-videoer. Det skal være enkelt at være kunde hos mig.

Personlig Hjælp

Du kan altid kontakte mig, og jeg svarer oftest indenfor 1 time (langt hurtigere end de store bureauer).

Professionel Hjemmeside

En professionel hjemmesideløsning som gør det muligt at skalere din forretning betydeligt.

Timepris

Hvad koster det?

Jeg tager 600 kr. i timen, men de fleste af mine opgaver er løst på under 15 min. Jeg faktuerer per påbegyndt kvarter.

600 KR.

150 kr. ekslusiv moms per kvarter. 

Omkring 50% af mine opgaver løses på under 15 min.

Det passer oftest med, at de mindre opgaver tager omkring 15 minutter for mig at løse. Jeg laver selvfølgelig faste lave priser på større projekter.  Hiv endelig fat i mig så kan vi tage en gratis og uforpligtende snak. 

Hvorfor koster det 600 kr. i timen hos dig, når andre freelancers typisk tager 700-1000 kr. i timen og nogle markedsføringsbureauer gennemsnitligt tager 1.000 kr. i timen?

Jeg har skåret alle omkostninger ind til benet, hvilket gør det muligt for mig, at hjælpe dig for kun 600 kr. i timen. Dette er langt mindre end både andre freelancers og de store markedsføringsbureauer

Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.
Hvad kan jeg hjælpe dig med 👋

Jeg svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Har du prøvet min prisberegner?
Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.