Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Blog

Gratis tips og tricks til WordPress og udvikling af hjemmeside

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jonathan Gormsen, og jeg har arbejdet med WordPress hjemmesider i mange år. Det har oftest været i forbindelse med egne forretninger. Jeg har blandet andet opbygget, driftet og solgt Skorens.dk og Vidua. 

Udover at have lavet mine egne hjemmesider, har jeg også i forbindelse med mit arbejde som Analyst hos Ethan Partners skulle lave flere hjemmesider samt efterfølgende videreudvikle dem. 

Da jeg afsluttede mit internship hos Ethan Partners, valgte at tage imod kunder som freelance wordpress arbejder. I dag hjælper jeg flere glade hjemmesideejere med at holde deres wordpress side opdateret og fuldt funktionel. 

Billede af Jonathan Gormsen i Skjorte
Jonathan Giessing Gormsen

Priser

Hvad koster det?

Jeg tager 400 kr. i timen, men de fleste af mine opgaver er løst på under 15 min. Jeg faktuerer per påbegyndt kvarter.

400 KR.

100 kr. ekslusiv moms per kvarter. 

Omkring 50% af mine opgaver løses på under 15 min.

Det passer oftest med, at de mindre opgaver tager omkring 15 minutter for mig at løse. Jeg laver selvfølgelig faste lave priser på større projekter.  Hiv endelig fat i mig så kan vi tage en gratis og uforpligtende snak. 

Hvorfor koster det 400 kr. i timen hos dig, når andre freelancers typisk tager 600-800 kr. i timen og nogle markedsføringsbureauer gennemsnitligt tager 1.000 kr. i timen?

Jeg har skåret alle omkostninger ind til benet, hvilket gør det muligt for mig, at hjælpe dig for kun 400 kr. i timen. Dette er langt mindre end både andre freelancers og de store markedsføringsbureauer.