Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Hvorfor er det NØDVENDIGT at have en hjemmeside

Her ses et billede af Jonathan Gormsen
Jonathan Gormsen
Del artiklen:
Stort set alle erhvervsdrivende i dag har en hjemmeside. Er det nødvendigt og hvorfor kan det være en god ide at have en hjemmeside? Det prøver denne artikel at besvare på bedst mulig vis.

En hjemmmeside er troværdighedsskabende

Når du har fået en onlineidentitet i form af en hjemmeside, så betyder det oftest, at du tager din forretning seriøst. Når du har en professionel og brugervenlig hjemmeside, så er dine besøgende mere tilbøjelig til at kontakte dig og blive til et “lead”.

Anmeldelser, udtalelser og før og efter billeder

På din hjemmeside kan du endda fremvise kundeudtalelser, billeder af dine produkter/service samt meget mere, hvilket igen vil få din virksomhed til at fremstå mere troværdig. Tager du din virksomhed og forretning alvorligt, så invester i en professionel hjemmeside i dag.

En hjemmeside er altid online

Det vil oftest være tider på døgnet, hvor du måske ikke kan svare telefonen. Det er derfor en god ide at dine kunder kan se din forretning og finde andre kontakt måder en blot over mobil. Dine kunder kan finde dig 24/7 og din virksomhed vil altdi være tilgængelig for dine kunder. Det er især en god ide hvis du fx. har en butik som både sælger online og fysisk, så har dine kunder mulighed for at få det bedste af begge verdener. I dag har næsten alle virksomheder en professionel hjemmeside og du vil uden tvivl miste kunder til dine konkurrenter hvis du ikke har en hjemmeside.

Annoncer og reklame

En hjemmeside kan indsamle data omkring dine besøgende og dine kunder. Den data kan du bruge, når du skal ud og markedsføre dig gennem fx. Google ads eller Facebook. Det er derfor en super god ide at have en hjemmeside fra første dag du starter din virksomhed. Du kan altså markedsføre dig til personer som ligner dine forhenværende besøgende og kunder, hvilket gør at dine reklamer og annoncer har lettere ved at ramme plet.

Hvor meget koster en professionel hjemeside så?

Prisen på en professionel og brugervenlig hjemmeside kan variere meget alt efter størrelse og behov. Du kan læse en god artikel omkring prisen på en hjemmeside her. Jonathan Gormsen har lavet hjememsider og websites i over 5 år og kan altid hjælpe med at få lavet en professionel hjemmeside til dig hurtigt. 

Gør brug af en prisberegner. På denne side kan du bruge en prisberegner, som fortæller dig lige præcis hvad din hjemmeside cirka vil koste.

Billede af computer, tablet, imag og iphone - hvorfor er det vigtigt at en nye professionelle hjemmeside er responsive?

Kunder forventer du har en website/hjemmeside

I dag forventer næsten alle forbrugere at en virksomhed som de er kunde hos har en hjemmeside. Jeg garanterer dig for at næsten alle dine konkurrenter har en hjemmeside, hvorved det vil være en kæmpe stopklods for din forretning. Det i dag en nødvendighed at have en online tilstedeværelse på både sociale medier, men ikke mindst også i form af en hjemmeside.

Indholdsfortegnelse

Mest læste artikler

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Har du brug for hjælp til WordPress?

Når man skal have en hjemmeside, kan man vælge mellem tonsvis af forskellige bureauer, udviklere og virksomheder, så hvad er grunden til du skal vælge mig?

Jeg tilbyder personlig hjælp i øjenhøjde med overskuelige priser samtidigt med dette kan du hurtigt få fat i mig, hvilket er noget, som kan være svært ved de store bureauer.

Jeg svarer oftest indenfor 1 time, og er altid til at få fat på også i weekender.  Du kan læse mere omkring mig på forsiden.

Hjælp i Øjenhøjde

Jeg vil altid gerne hjælpe og laver gerne instruktions-videoer. Det skal være enkelt at være kunde hos mig.

Personlig Hjælp

Du kan altid kontakte mig, og jeg svarer oftest indenfor 1 time (langt hurtigere end de store bureauer).

Professionel Hjemmeside

En professionel hjemmesideløsning som gør det muligt at skalere din forretning betydeligt.

Timepris

Hvad koster det?

Jeg tager 500 kr. i timen, men de fleste af mine opgaver er løst på under 15 min. Jeg faktuerer per påbegyndt kvarter.

500 KR.

125 kr. ekslusiv moms per kvarter. 

Omkring 50% af mine opgaver løses på under 15 min.

Det passer oftest med, at de mindre opgaver tager omkring 15 minutter for mig at løse. Jeg laver selvfølgelig faste lave priser på større projekter.  Hiv endelig fat i mig så kan vi tage en gratis og uforpligtende snak. 

Hvorfor koster det 500 kr. i timen hos dig, når andre freelancers typisk tager 600-800 kr. i timen og nogle markedsføringsbureauer gennemsnitligt tager 1.000 kr. i timen?

Jeg har skåret alle omkostninger ind til benet, hvilket gør det muligt for mig, at hjælpe dig for kun 500 kr. i timen. Dette er langt mindre end både andre freelancers og de store markedsføringsbureauer.

Har du prøvet min prisberegner?

Gratis Prisberegner

Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.