Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Hvorfor er professionel grafik vigtigt til din hjemmeside?

Hvis du gerne vil have en god og succesfuld hjemmeside , så er der mange parametre og områder som du skal have helt styr på.

Der er selvfølgelig de oplagte som SEO, SoMe (Sociale medier), optimering osv., men en af de vigtigste områder for din hjemmeside er faktisk dens grafiske udtryk.

Er det en hjemmeside man nem at finde rundt i? Er hjemmesiden indbydende og har den tillidsskabende billeder kunden kan relatere til?  Det er spørgsmål man som hjemmesidesejer skal stille sig selv. 

Kunden kan hurtigt vælge at klikke væk fra din hjemmeside hvis den ikke har en grafik, der afspejler professionalisme, troværdighed og lighed med virksomhedens brand. 

Din hjemmeside afspejler din virksomhed

Hjemmesiden er din virksomheds ansigt udadtil, og derfor er det enormt vigtigt, at du har styr på hjemmesidens grafiske udtryk. 
Oftest er din hjemmeside det første sted en potentiel kunde vil hoppe forbi. Det er derfor vigtigt at din hjemmeside fremstår professionel, flot og at det grafiske stemmer overens med dit brand. Det gælder alle virksomheder og alle brancher tømrer såvel som frisør. 

En af de vigtigste ting for kunden er overskuelighed, og at det er let for kunden at finde frem til, hvordan de skal kontakte dig. Det er derfor vigtigt, at der er grafik, som illustrerer og viser dine kontaktoplysinger. Dermed kan en potentiel kunde let kan komme i kontakt med dig. 


Det er hvad man oftest vil kalde Call to Action knapper. CTA knapper er enormt vigtigt (de skal være på alle sider) og opfordrer kunden til at foretage en handling. Det kunne fx. være en knap hvor der stod “få et uforpligtende tilbud i dag”.

Grafik - hvorfor er det vigtigt at have styr på grafikken på din hjemmeside?

Vis dit ansigt

En hjemmesideudvikler kan kun gøre så meget. Med det mener jeg, at det er vigtigt at du har taget billeder i høj kvalitet af dig selv og dine ansatte. Hvis det er en tømrervirksomhed, så skaber det fx. en stor mængde troværdighed at ejerne af virksomheder har taget et billede, hvor de står foran en af deres biler. 

Ingen kunde har lyst til at købe noget hos en hjemmeside, hvor der ikke er grafisk materiale i høj kvalitet, som skaber troværdighed. 

Jeg anbefaler altid mine kunder at bruge et par timer på at få taget nogle flotte og professionelle billeder, som kan bruges til deres hjemmeside. Det behøver ikke at være med et spejlreflekskamera i et studie, man kan komme rigtigt langt med en ny smartphone og noget godt naturligt lys. 

Gør det nemt for din kunde

Når man skal tilrettelægge, hvordan ens hjemmeside skal se ud, skal man huske den skal være intuitiv og let at forstå for kunden. Det skal fremgå tydeligt, hvad du vil med den enkelte side. Prøver du at beskrive en af dine services, så gør det klart og hurtigt. Det vil påvirke sandsynligheden for en konvertering positivt. 

Der skal helst være købs- eller kontaktformularer på alle dine sider. 

Vi kan altså konkludere, det er alfa omega, at du har styr på din hjemmesides grafik. Det drejer sig både om de billeder som bliver taget, men også de grafiske “hjemmesideelementor” såsom en kontaktformular og en CTA-knap. 

Indholdsfortegnelse

Har du brug for hjælp til WordPress?

Når man skal have en hjemmeside, kan man vælge mellem tonsvis af forskellige bureauer, udviklere og virksomheder, så hvad er grunden til du skal vælge mig?

Jeg tilbyder personlig hjælp i øjenhøjde med overskuelige priser samtidigt med dette kan du hurtigt få fat i mig, hvilket er noget, som kan være svært ved de store bureauer.

Jeg svarer oftest indenfor 1 time, og er altid til at få fat på også i weekender.  Du kan læse mere omkring mig på forsiden.

Hjælp i Øjenhøjde

Jeg vil altid gerne hjælpe og laver gerne instruktions-videoer. Det skal være enkelt at være kunde hos mig.

Personlig Hjælp

Du kan altid kontakte mig, og jeg svarer oftest indenfor 1 time (langt hurtigere end de store bureauer).

Professionel Hjemmeside

En professionel hjemmesideløsning som gør det muligt at skalere din forretning betydeligt.

Timepris

Hvad koster det?

Jeg tager 600 kr. i timen, men de fleste af mine opgaver er løst på under 15 min. Jeg faktuerer per påbegyndt kvarter.

600 KR.

150 kr. ekslusiv moms per kvarter. 

Omkring 50% af mine opgaver løses på under 15 min.

Det passer oftest med, at de mindre opgaver tager omkring 15 minutter for mig at løse. Jeg laver selvfølgelig faste lave priser på større projekter.  Hiv endelig fat i mig så kan vi tage en gratis og uforpligtende snak. 

Hvorfor koster det 600 kr. i timen hos dig, når andre freelancers typisk tager 700-1000 kr. i timen og nogle markedsføringsbureauer gennemsnitligt tager 1.000 kr. i timen?

Jeg har skåret alle omkostninger ind til benet, hvilket gør det muligt for mig, at hjælpe dig for kun 600 kr. i timen. Dette er langt mindre end både andre freelancers og de store markedsføringsbureauer

Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.
Hvad kan jeg hjælpe dig med 👋

Jeg svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Har du prøvet min prisberegner?
Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.