Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Hurtig WordPress hjælp gratis

Står du og har brug for hjælp til en lille wordpress opgave som tager 15 minutter?

Står du og skal have ændret en tekst eller et billede på din WordPresshjemmeside så tag fat i mig. Jeg hjælper gerne kort med mindre problemer og fejl. Jeg har designet og udviklet utallige hjemmesider. På forsiden kan du blandt andet se et udvalg af mine nyeste cases. Jeg driver også webbeauret Calio.dk 

Drejer det sig om en større opgave vil jeg også meget gerne hjælpe. Du kan læse mere om mine priser her.

Jeg tilbyder billig eller gratis wordpresshjælp! Hiv fat i mig hvis du har brug for hjælp til en lille wordpress opgave så hjælper jeg gerne gratis. Det kunne for eksempel være at opdatere din beskrivelse, ændre designe, opdatere footer & header og meget mere. Hiv endelig fat i mig, så kan vi se hvad jeg kan gøre for din virksomhed

Hvad tilbyder jeg?

Hjælp i Øjenhøjde

Jeg vil altid gerne hjælpe og laver gerne instruktions-videoer. Det skal være enkelt at være kunde hos mig.

Personlig Hjælp

Du kan altid kontakte mig, og jeg svarer oftest indenfor 1 time (langt hurtigere end de store bureauer).

Professionel Hjemmeside

En professionel hjemmesideløsning som gør det muligt at skalere din forretning betydeligt.

Mindre opgaver som for eksempel at opdatere en beskrivelse, ændre et billede eller små ændringer i et design er alle opgaver, jeg meget gerne vil tage et kig på og lave gratis.
Du er mere end velkommen til at sende opgaven eller problemet hvorfra jeg kan give det et kig og vurdere størrelsesordnen. Vi kan altid også tage et snak omkring større betalte opgaver.

Grunden til jeg vælger at tilbyde dette gratis er selvfølgelig, at jeg håber på at udvide mit netværk med tilfredse kunder. Det er ingen hemmelig, at jeg håber kunden jeg hjælper gratis senere hen vil overveje min service, når de skal have lavet hjemmeside og andet i fremtiden. Har du lyst til at læse mere omkring hvem jeg er, så tag et kig på forsiden her.

Hvorfor skal du vælge mig?

Når man skal have en hjemmeside, kan man vælge mellem tonsvis af forskellige bureauer, udviklere og virksomheder, så hvad er grunden til du skal vælge mig?

Jeg tilbyder personlig hjælp i øjenhøjde med overskuelige priser samtidigt med dette kan du hurtigt få fat i mig, hvilket er noget, som kan være svært ved de store bureauer.

Jeg svarer oftest indenfor 1 time, og er altid til at få fat på også i weekender. 

Timepris

Hvad koster det?

Jeg tager 600 kr. i timen, men de fleste af mine opgaver er løst på under 15 min. Jeg faktuerer per påbegyndt kvarter.

600 KR.

150 kr. ekslusiv moms per kvarter. 

Omkring 50% af mine opgaver løses på under 15 min.

Det passer oftest med, at de mindre opgaver tager omkring 15 minutter for mig at løse. Jeg laver selvfølgelig faste lave priser på større projekter.  Hiv endelig fat i mig så kan vi tage en gratis og uforpligtende snak. 

Hvorfor koster det 600 kr. i timen hos dig, når andre freelancers typisk tager 700-1000 kr. i timen og nogle markedsføringsbureauer gennemsnitligt tager 1.000 kr. i timen?

Jeg har skåret alle omkostninger ind til benet, hvilket gør det muligt for mig, at hjælpe dig for kun 600 kr. i timen. Dette er langt mindre end både andre freelancers og de store markedsføringsbureauer

Vil du gerne lære mere om hvem jeg er?

Mit navn er Jonathan Gormsen og jeg har beskæftiget mig med WordPress de sidste mange år. Du kan blandt andet læse om min første WordPress webshop her.
Her ses et billede af Jonathan Gormsen

Hvordan laver jeg hjemmeside?

Når jeg laver hjemmesider, foregår det udelukkende i WordPress og min foretrukne builder er Elementor. Elementor er nok WordPress’ mest intuitive “website builder”, hvilket gør det utroligt let for dig også at kunne klare ting som små opdateringer og vedligeholdelse, skulle du ikke være interesseret i dette vil jeg meget gerne gøre det også. Du kan læse mere omkring mig på min forside her.

Da jeg er den eneste ansat i mit ApS er der ikke mange udgifter, og derfor har jeg mulighed for at tilbyde en langt lavere pris end hvad de typiske freelancere tager. At få wordpresshjælp af mig koster 600 kr. i timen. Jeg har faste priser på større projekter som hjemmesider de kan ses her. Typisk vil en mindre hjemmeside koste omkring de 6.000 kr.

Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.
Hvad kan jeg hjælpe dig med 👋

Jeg svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Har du prøvet min prisberegner?
Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.