Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Professionel Hjemmeside til Advokat

5/5

Er du advokat og har brug for en professionel hjemmeside du kan vise dine klienter?

Så tag fat i mig jeg gør det til en fair pris og professionelt. Jeg designer hjemmesiden efter dine behov og ønsker.  Jeg er altid til at få fat på, så ringe endelig på 93 98 91 81.

Hvordan foregår processen?

Først har vi et indledende møde, hvor vi snakker omkring dine ønsker og behov. Derefter vender jeg tilbage med et tilbud, hvis du accepterer så begynder desing og udvikling kort tid efter. Du kan læse mere omkring processen her.  

Kan jeg selv vælge domæne (navn på hjemmeside)

Selvfølgelig, det kan du sagtens. Jeg kan også købe det for dig, hvis det ønskes. Jeg vil anbefale at købe domæne og webhotel gennem simply.com. Simply er dansk og et af de mest brugte webhoteller i Danmark. 

Standard Hjemmeside

6 Sider
kr 5.995 +MOMS
  • Tilpasset design, som du vil ha det!
  • Hurtig levering af hjemmesiden
  • Elementor som webbuilder
  • Nem og hurtig kontakt til mig
  • Du ejer selvfølgelig alle rettighederne
  • 6 opsatte sider / menupunkter
  • 14 dages gratis support
Populær

Hvad kan jeg tilbyde?

Hjælp i Øjenhøjde

Jeg vil altid gerne hjælpe og laver gerne instruktions-videoer. Det skal være enkelt at være kunde hos mig.

Personlig Hjælp

Du kan altid kontakte mig, og jeg svarer oftest indenfor 1 time (langt hurtigere end de store bureauer).

Professionel Hjemmeside

En professionel hjemmesideløsning som gør det muligt at skalere din forretning betydeligt.

Kan jeg få udtalelser fra mine klienter på siden

Jeg kan lave lige præcis hvad du ønsker. Det vil altså være muligt at indsætte udtalelser, videoer og alt andet du skulle ønske på din nye professionelle hjemmeside. 

Hvor lang tid tager det at lave en advokathjemmeside?

Det kommer selvfølgelig an på størrelsen, men normalt tager det mellem 3-7 dage at lave en professionel hjemmeside. I visse tilfælde kan det tage 3-4 uger. 

Hvad er vigtigt på en advokat hjemmeside

Det vigtigste er professionalisme. Hjemmesiden skal udstråle professionalisme, det skal være let at finde kontaktinformationer, booke et møde med videre. Hjemmesiden skal fungere på alle enheder altså både mobil, tablet og computer. 

Kan du lave hjemmesiden lige efter vores ønsker?

Ja laver kun hjemmesider som mine kunder er tilfredse med. Det er derfor altid muligt at få lige præcis hvad du ønsker. Du er også velkommen til at sende en designfil, hvorefter jeg kan lave præcis samme hjemmeside. 

Er Søgemaskineoptimering inkluderet?

Jeg installerer og opsætter et SEO plugin, der kommunikerer med google og andre søgemaskiner og sørger for at sitemap er sat op medvidere. Derudover opsætter jeg Google Search Console og Google Analytics. Men udover dette vil SEO ikke være inkluderet.

Er du advokat og har brug for en hjemmeside - tag fat i mig, så laver jeg en professionel hjemmeside til dig i dag.

FAQ

I dag er det nødvendigt at have en hjemmeside. Det skal være let for dine kunder at finde dig på nettet ellers vil du miste dem til dine konkurrenter. Læs min artikel omkring hvorfor det er en nødvendighed at have en brugervenlig og professionel hjemmeside.

Du tager fat i webudviklere og hører, hvad de kan tilbyde. Du kan også prøve at lave en hjemmeside selv. Det kan dog være svært at lave en professionel hjemmeside uden erfaring. 

Ja, selvfølgelig vil du eje hjemmesiden efter den er færdig. Der er ingen binding eller form for abonnement. 

Jeg kan lave en professionel hjemmeside på 3-7 dage hvis min kalendar er åben. Tag kontakt til mig i dag for at høre hvornår, jeg kan have din nye professionelle hjemmeside færdig. 

Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.
Hvad kan jeg hjælpe dig med 👋

Jeg svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Har du prøvet min prisberegner?
Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.