Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Hvad koster en hjemmeside hos mig?

Jeg afregner normalt på timebasis, men nedenfor har jeg opstillet hvad det vil koste af få lavet 3 forskellige hjemmesider.

Jeg går op i gennemsigtighed!

For mig er det enormt vigtigt at kunden altid kender til prisen, når jeg skal lave en hel hjemmeside. Derfor vil jeg altid komme med et oplæg før, jeg begynder at bygge hjemmesiden. Prisen afhænger af ting som størrelsen, funktionaliteter, mængden af plugins, sikkerhed og meget andet. 

Afhængig af mange parametre

Prisen for en hjemmeside starter hos mig ved 2.995 eks. moms. Dette er en simpel hjemmeside med forside og 2-3 undersider, det kunne for eksempel være en kontakt side og en om os side. Det kan være svært at vurdere størrelsesordnen på din hjemmeside og derfor er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg vil meget gerne komme med et tilbud.

Skal du blot have opdateret en beskrivelse, ændret et billede eller opdateret et design i en allerede lavet WordPresshjemmeside?

Du kan se min timepris nedenfor . Når det gælder mindre opgaver som vedligeholdelse, opdateringer og andet, så tager jeg 400 kr. i timen. Dog tager langt de fleste af mine opgaver blot 15 min, og jeg fakturerer dig derfor kun 100 kr. Jeg tilbyder også gratis wordpresshjælp det kan du læse mere om her.

Starter Hjemmeside

2 Sider
kr 2.995 + MOMS
 • Tilpasset design, som du vil ha det!
 • Hurtig levering af hjemmesiden
 • Elementor som webbuilder
 • Nem og hurtig kontakt til mig
 • Du ejer selvfølgelig alle rettighederne
 • 2 opsatte sider / menupunkter

Standard Hjemmeside

5 Sider
kr 4.995 +MOMS
 • Tilpasset design, som du vil ha det!
 • Hurtig levering af hjemmesiden
 • Elementor som webbuilder
 • Nem og hurtig kontakt til mig
 • Du ejer selvfølgelig alle rettighederne
 • 5 opsatte sider / menupunkter
 • 14 dages gratis support
Populær

Professionel Hjemmeside

10 Sider
kr 7.995 + MOMS
 • Tilpasset design, som du vil ha det!
 • Hurtig levering af hjemmesiden
 • Elementor som webbuilder
 • Nem og hurtig kontakt til mig
 • Du ejer selvfølgelig alle rettighederne
 • 10 opsatte sider / menupunkter
 • 1 måneds gratis support

Hvad siger mine kunder?

Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet. Jonathan var proaktiv og tog hurtigt styring på hjemmesiden og løste opgaverne grundigt. Han var nem at få fat på og kommunikationen var effektiv! Efterfølgende har han altid været nem at få fat på. Hvis der har været nogle problemer svarede han altid indenfor meget kort tid. Jonathan kan til hver en tid anbefales, det gælder både, når du har brug for hjælp til WordPress eller, når du skal have lavet en ny hjemmeside fra bunden.
Lars Horsbøl founder af Resights og podcasten Ejendomsinvestoren.dk. Lars har været kunde hos Jonathan i over 1 år!
Lars Horsbøl
Ejendomsinvestoren.dk
Jeg har igennem 2 måneder haft et tæt samarbejde med Jonathan, hvor han har hjulpet med at sætte min hjemmeside op, sparre løbende om indhold og opsætning og taget sig af alt, hvad jeg har haft brug for. Jonathan har til fulde opfyldt mine behov og forventninger og mere til! Han har været ekstraordinær fleksibel og kommunikerende, og tager mig i hånden, når det var nødvendigt og fikset ting med kort varsel og med stor kvalitet. Jeg har oplevet Jonathan som generøs og grundig og har på alle måder skabt værdi for mig, og altid med en imødekommende og venlig facon.
Jacob Sønderskov fra Dialogisk Design
Jacob Sønderskov
Dialogisk Design

Timepris

Hvad koster det?

Jeg tager 500 kr. i timen, men de fleste af mine opgaver er løst på under 15 min. Jeg faktuerer per påbegyndt kvarter.

500 KR.

125 kr. ekslusiv moms per kvarter. 

Omkring 50% af mine opgaver løses på under 15 min.

Det passer oftest med, at de mindre opgaver tager omkring 15 minutter for mig at løse. Jeg laver selvfølgelig faste lave priser på større projekter.  Hiv endelig fat i mig så kan vi tage en gratis og uforpligtende snak. 

Hvorfor koster det 500 kr. i timen hos dig, når andre freelancers typisk tager 600-800 kr. i timen og nogle markedsføringsbureauer gennemsnitligt tager 1.000 kr. i timen?

Jeg har skåret alle omkostninger ind til benet, hvilket gør det muligt for mig, at hjælpe dig for kun 500 kr. i timen. Dette er langt mindre end både andre freelancers og de store markedsføringsbureauer.

Mobil- og tabletvenlige designs

Responsiv design - her ses et billede af flere skærmstørrelser som er vigtige at en hjemmeside kan ses og fungere på.
Har du ikke en responsiv hjemmeside vil du uden tvivl tabe rigtig mange potentielle kunder.

De fleste hjemmesider fungerer bedst til computer. Et responsivt design er stadig nødvendigt, da computere kan komme i mange forskellige størrelser. 

Det er vigtigt at din hjemmeside fungerer optimalt på tablet, især hvis du gennem google analytics kan se, at dele af din trafik kommer fra tabletenheder

Over 50% af internettrafik kommer fra mobil – i det første kvartal af 2021 kom 54,8% af alt trafik fra mobiler (tablet eksluderet). 

Når jeg designer og laver hjemmesider tages der altid højde for, at siden skal fungere perfekt på alle devices. Dette er især vigtigt i dag, hvor over halvdelen af trafikken på internettet kommer fra mobilenheder. Jeg laver et responsivt webdesign, det vil sige at hjemmesiden tilpasser sig alt efter hvilken enhed den ses på. 

Der er mange grunde til at et responsiv webdesign er et MUST i dag. Den allervigste er selvfølgelig brugoplevelsen, dine kunder skal kunne interagere, bruge og se din hjemmesider på alle deres enheder og ikke kun deres computer. Du vil f.eks. også blive straffet af Google, hvis din side ikke er mobilvenlig.  

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

En af de helt store fordele ved at have en WordPresshjemmeside er, at du let kan lave ændringer selv. Det er også let at få andre til at lave ændringer og opdatering for dig. Det vil sige du nemt og hurtigt kan udskifte udvikler eller webbureau.

Hvis dit nuværende bureau laver hjemmesider i deres eget system, så er det meget svært (ofte umuligt) at få andre bureauer eller freelancere til at overtage siden. 

WordPress er open source, hvilket betyder det reelt er gratis. Det man oftest betaler for er temaer eller plugins og så timelønnen til den webdesigner eller udvikler, som skal lave siden. Ifølge google kan en WordPresshjemmeside koste alt ligefra et par hundrede kroner til mange tusinde kroner. Det afhænger alt sammen af behov, funktioner og ønsker.  

Jeg tilbyder professionelle wordpresshjemmesider fra 2.995 kr. op til 7.995 kr. Ønsker du en større side eller har specielle behov, så er du mere end velkommen til at sende mig en besked. 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jonathan Gormsen, og jeg har arbejdet med WordPress hjemmesider i mange år. Det har oftest været i forbindelse med egne forretninger. Jeg har blandet andet opbygget, driftet og solgt Skorens.dk og Vidua. 

Udover at have lavet mine egne hjemmesider, har jeg også i forbindelse med mit arbejde som Analyst hos Ethan Partners skulle lave flere hjemmesider samt efterfølgende videreudvikle dem. 

Da jeg afsluttede mit internship hos Ethan Partners, valgte at tage imod kunder som freelance wordpress arbejder. I dag hjælper jeg flere glade hjemmesideejere med at holde deres wordpress side opdateret og fuldt funktionel. 

Billede af Jonathan Gormsen i Skjorte
Jonathan Giessing Gormsen
Har du prøvet min prisberegner?

Gratis Prisberegner

Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.