Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Hvordan køber man et domæne?

#1 - Godkendt registrator

Når du skal registrere (købe) et dansk .dk domæne, så gør man det gennem en godkendt registrator. Det er alle de udbydere, som DK-Hostmaster har godkendt. 

Jeg har lidt længere nede på siden nævnt hvilken hostingudbyder, jeg altid vil anbefale til mine kunder, når de skal have en ny og professionel hjemmeside

#2 - Find et tilgængeligt domæne

Du har måske allerede gjort dig nogle overvejelser ift. hvad dit domæne skal være. Der findes en række værktøjer til at se om dit domæne er frit. Jeg vil anbeale at gøre brug af Simply.com, som har et værktøj på dansk, der kan fortælle dig om hvorvidt dit domæne er ledigt. 

Du kan blandt andet se om domænet er tilgængeligt på alle tænkelige domæneendelser. Det kan være .eu .org .cl .edu .com og meget mere!

#3 - Find dit perfekte domæne

Det kan ofte være en svær og måske kreativ opgave at finde det perfekte domæne. Der er mange overvejelser i forhold til valg af domæne. Jeg vil anbefale først at vælge domæne, når du er 100% tilfreds. Hvis domænet ikke findes med .dk kan du eventuelt overveje at bruge andre domæne-endelser. 

Det kan fx. være .nu .net .com eller andre, som passer til din virksomhed.

#4 - Køb og registrering

Når du har valgt dit domænenavn, er det tid til at købe det. Når du køber via Simply.com fx., så giver de dig besked om de årlige omkostninger ved domænenavnet samt eventuelle tilgængelige rabatter.

Under betalingsprocessen skal du indtaste dine kontaktoplysninger, herunder en e -mail -adresse, for at registrere domænet.

#5 - Hvad gør man efter køb?

Når du har fået købt dit domæne og webhotel, så er det tid til at installere et CMS system eller kode hjemmesiden manuelt. Hvis du vil lave en nem, hurtig og moderne hjemmeside vil jeg anbefale WordPress. 

WordPress er verdens mest brugte CMS system og det er utroligt let at arbejde med, netop fordi der er så mange som bruger det. 

Hvis du har brug for hjælp til at lave din hjemmeside kan du altid skrive til mig. Jeg tilbyder blandt andet gratis hjælp til wordpress på mindre opgaver (læs mere.)

Har du brug for hjælp til en hel side, så kan du læse mere omkring mine priser her

#6 - Hvor kan jeg købe et domæne henne?

Simply er nok det bedste hostingudbydere man kan få i Danmark. De tilbyder webhotel for helt ned til 9,38 kr. og måneden det første år. De tilbyder gratis SSL-beskyttelse og deres danske support er super hurtig og dygtig til at hjælpe dig skulle der være nogle problemer. 

Jeg vil altid anbefale mine kunder at bruge Simply. Du kan læse mere omkring Simply og deres priser her.

Indholdsfortegnelse

Har du brug for hjælp til WordPress?

Når man skal have en hjemmeside, kan man vælge mellem tonsvis af forskellige bureauer, udviklere og virksomheder, så hvad er grunden til du skal vælge mig?

Jeg tilbyder personlig hjælp i øjenhøjde med overskuelige priser samtidigt med dette kan du hurtigt få fat i mig, hvilket er noget, som kan være svært ved de store bureauer.

Jeg svarer oftest indenfor 1 time, og er altid til at få fat på også i weekender.  Du kan læse mere omkring mig på forsiden.

Hjælp i Øjenhøjde

Jeg vil altid gerne hjælpe og laver gerne instruktions-videoer. Det skal være enkelt at være kunde hos mig.

Personlig Hjælp

Du kan altid kontakte mig, og jeg svarer oftest indenfor 1 time (langt hurtigere end de store bureauer).

Professionel Hjemmeside

En professionel hjemmesideløsning som gør det muligt at skalere din forretning betydeligt.

Timepris

Hvad koster det?

Jeg tager 600 kr. i timen, men de fleste af mine opgaver er løst på under 15 min. Jeg faktuerer per påbegyndt kvarter.

600 KR.

150 kr. ekslusiv moms per kvarter. 

Omkring 50% af mine opgaver løses på under 15 min.

Det passer oftest med, at de mindre opgaver tager omkring 15 minutter for mig at løse. Jeg laver selvfølgelig faste lave priser på større projekter.  Hiv endelig fat i mig så kan vi tage en gratis og uforpligtende snak. 

Hvorfor koster det 600 kr. i timen hos dig, når andre freelancers typisk tager 700-1000 kr. i timen og nogle markedsføringsbureauer gennemsnitligt tager 1.000 kr. i timen?

Jeg har skåret alle omkostninger ind til benet, hvilket gør det muligt for mig, at hjælpe dig for kun 600 kr. i timen. Dette er langt mindre end både andre freelancers og de store markedsføringsbureauer

Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.
Hvad kan jeg hjælpe dig med 👋

Jeg svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Har du prøvet min prisberegner?
Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.