Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Min hjemmeside virker ikke på mobil?

Når man designer og udivkler en hjemmeside er det utroligt vigtigt at siden er responsiv, det vil sige at den skal kunne fungere på alle enheder. 

Hvad er responsiv?

At en hjemmeside er responsiv betyder, at en hjemmeside kan tilpasse sig skærmstørrelsen.  Vi har altså med en hjemmeside at gøre, som nemt kan ses på tablet, mobil, desktop og alle andre enheder. I dag er størstedelen af alle nye hjemmesider responsive og fungerer godt på tværs af alle enheder. Det bliver vigtigere og vigtigere at brugeroplevelsen er ligeså god på mobil som på computer. 

Afhængig af mange parametre

Prisen for en hjemmeside starter hos mig ved 2.995 eks. moms. Dette er en simpel hjemmeside med forside og 2-3 undersider, det kunne for eksempel være en kontakt side og en om os side. Det kan være svært at vurdere størrelsesordnen på din hjemmeside og derfor er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg vil meget gerne komme med et tilbud.

Skal du blot have opdateret en beskrivelse, ændret et billede eller opdateret et design i en allerede lavet WordPresshjemmeside?

Du kan se min timepris nedenfor . Når det gælder mindre opgaver som vedligeholdelse, opdateringer og andet, så tager jeg 400 kr. i timen. Dog tager langt de fleste af mine opgaver blot 15 min, og jeg fakturerer dig derfor kun 100 kr. Jeg tilbyder også gratis wordpresshjælp det kan du læse mere om her.

Indholdsfortegnelse

Hvorfor er responsive design et MUST?

Responsiv design - her ses et billede af flere skærmstørrelser som er vigtige at en hjemmeside kan ses og fungere på.
Har du ikke en responsiv hjemmeside vil du uden tvivl tabe rigtig mange potentielle kunder.

De fleste hjemmesider fungerer bedst til computer. Et responsivt design er stadig nødvendigt, da computere kan komme i mange forskellige størrelser. 

Det er vigtigt at din hjemmeside fungerer optimalt på tablet, især hvis du gennem google analytics kan se, at dele af din trafik kommer fra tabletenheder

Over 50% af internettrafik kommer fra mobil – i det første kvartal af 2021 kom 54,8% af alt trafik fra mobiler (tablet eksluderet). 

Når jeg designer og laver hjemmesider tages der altid højde for, at siden skal fungere perfekt på alle devices. Dette er især vigtigt i dag, hvor over halvdelen af trafikken på internettet kommer fra mobilenheder. Jeg laver et responsivt webdesign, det vil sige at hjemmesiden tilpasser sig alt efter hvilken enhed den ses på. 

Der er mange grunde til at et responsiv webdesign er et MUST i dag. Den allervigste er selvfølgelig brugoplevelsen, dine kunder skal kunne interagere, bruge og se din hjemmesider på alle deres enheder og ikke kun deres computer. Du vil f.eks. også blive straffet af Google, hvis din side ikke er mobilvenlig.  

Timepris

Hvad koster det?

Jeg tager 600 kr. i timen, men de fleste af mine opgaver er løst på under 15 min. Jeg faktuerer per påbegyndt kvarter.

600 KR.

150 kr. ekslusiv moms per kvarter. 

Omkring 50% af mine opgaver løses på under 15 min.

Det passer oftest med, at de mindre opgaver tager omkring 15 minutter for mig at løse. Jeg laver selvfølgelig faste lave priser på større projekter.  Hiv endelig fat i mig så kan vi tage en gratis og uforpligtende snak. 

Hvorfor koster det 600 kr. i timen hos dig, når andre freelancers typisk tager 700-1000 kr. i timen og nogle markedsføringsbureauer gennemsnitligt tager 1.000 kr. i timen?

Jeg har skåret alle omkostninger ind til benet, hvilket gør det muligt for mig, at hjælpe dig for kun 600 kr. i timen. Dette er langt mindre end både andre freelancers og de store markedsføringsbureauer

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jonathan Gormsen, og jeg har arbejdet med WordPress hjemmesider i mange år. Det har oftest været i forbindelse med egne forretninger. Jeg har blandet andet opbygget, driftet og solgt Skorens.dk og Vidua. 

Udover at have lavet mine egne hjemmesider, har jeg også i forbindelse med mit arbejde som Analyst hos Ethan Partners skulle lave flere hjemmesider samt efterfølgende videreudvikle dem. 

Da jeg afsluttede mit internship hos Ethan Partners, valgte at tage imod kunder som freelance wordpress arbejder. I dag hjælper jeg flere glade hjemmesideejere med at holde deres wordpress side opdateret og fuldt funktionel. 

Billede af Jonathan Gormsen i Skjorte
Jonathan Giessing Gormsen
Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.
Hvad kan jeg hjælpe dig med 👋

Jeg svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Har du prøvet min prisberegner?
Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.