Logo fra Jonathan Gormsens hjemmeside, hvor han tilbyder wordpress hjælp og hjemmesider til en fair og ordentlig pris.

Webdesign Wordpress Elementor Udvikling Woocommerce Fast lav pris

Brug for en ny hjemmeside?

Jeg laver og servicerer WordPress hjemmesider til en fast lav pris. 

Hjælp i Øjenhøjde

Jeg vil altid gerne hjælpe og laver gerne instruktions-videoer. Det skal være enkelt at være kunde hos mig.

Personlig Hjælp

Du kan altid kontakte mig, og jeg svarer oftest indenfor 1 time (langt hurtigere end de store bureauer).

Professionel Hjemmeside

En professionel hjemmesideløsning som gør det muligt at skalere din forretning betydeligt.

Priser

Hvad koster det?

Jeg tager 500 kr. i timen, men de fleste af mine opgaver er løst på under 15 min. Jeg faktuerer per påbegyndt kvarter.

500 KR.

125 kr. ekslusiv moms per kvarter. 

Omkring 50% af mine opgaver løses på under 15 min.

Det passer oftest med, at de mindre opgaver tager omkring 15 minutter for mig at løse. Jeg laver selvfølgelig faste lave priser på større projekter.  Hiv endelig fat i mig så kan vi tage en gratis og uforpligtende snak. 

Hvorfor koster det 500 kr. i timen hos dig, når andre freelancers typisk tager 600-800 kr. i timen og nogle markedsføringsbureauer gennemsnitligt tager 1.000 kr. i timen?

Jeg har skåret alle omkostninger ind til benet, hvilket gør det muligt for mig, at hjælpe dig for kun 500 kr. i timen. Dette er langt mindre end både andre freelancers og de store markedsføringsbureauer.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jonathan Gormsen, og jeg har arbejdet med WordPress hjemmesider i mange år. Det har oftest været i forbindelse med egne forretninger, hvor jeg blandet andet har opbygget, driftet og solgt Skorens.dk og Vidua. 

Udover at have lavet mine egne hjemmesider, har jeg også i forbindelse med mit arbejde som Analyst hos Ethan Partners skullet lave flere hjemmesider samt efterfølgende videreudvikle dem. 

Da jeg afsluttede mit internship hos Ethan Partners, valgte at tage imod kunder som havde brug for hjælp til WordPress. I dag hjælper jeg flere glade hjemmesideejere med at holde deres WordPress side opdateret og fuldt funktionel. 

Her ses et billede af Jonathan Gormsen
Jonathan Giessing Gormsen

Hvad siger mine kunder?

Jonathan har hjulpet med løbende opdateringer af vores side. Han er super nem at få fat i, han løser opgaver hurtigt og derudover har han også god sans for design.
Ann-Christine founder af Intech Founders
Ann-Christine Roope
Intech Founders
Jeg var fuldt tilfreds med resultatet, og der var virkelig hurtig respons og udførelse af den stillede opgave.

Charlotte Andersen
GÆRDA
Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet. Jonathan var proaktiv og tog hurtigt styring på hjemmesiden og løste opgaverne grundigt. Han var nem at få fat på og kommunikationen var effektiv! Efterfølgende har han altid været nem at få fat på. Hvis der har været nogle problemer svarede han altid indenfor meget kort tid. Jonathan kan til hver en tid anbefales, det gælder både, når du har brug for hjælp til WordPress eller, når du skal have lavet en ny hjemmeside fra bunden.
Lars Horsbøl founder af Resights og podcasten Ejendomsinvestoren.dk. Lars har været kunde hos Jonathan i over 1 år!
Lars Horsbøl
Ejendomsinvestoren.dk
Jeg har igennem 2 måneder haft et tæt samarbejde med Jonathan, hvor han har hjulpet med at sætte min hjemmeside op, sparre løbende om indhold og opsætning og taget sig af alt, hvad jeg har haft brug for. Jonathan har til fulde opfyldt mine behov og forventninger og mere til! Han har været ekstraordinær fleksibel og kommunikerende, og tager mig i hånden, når det var nødvendigt og fikset ting med kort varsel og med stor kvalitet. Jeg har oplevet Jonathan som generøs og grundig og har på alle måder skabt værdi for mig, og altid med en imødekommende og venlig facon.
Jacob Sønderskov fra Dialogisk Design
Jacob Sønderskov
Dialogisk Design

Hvad tilbyder jeg?

Det er altid muligt at få et gratis og uforpligtende tilbud. Er det en hjemmeside eller små opgaver i WordPress, kan vi hurtigt finde frem til, hvad det vil koste.

Jeg ønsker at gøre min branche mere gennemsigtig, og derfor er alle priser faste. Du vil altid kende til prisen, når du laver et hjemmesidekøb hos mig. Der vil hverken være binding, månedligt abonnement eller smågebyrer.

Jeg står altid parat til at hjælpe dig med dine behov. Du kan fange mig på de fleste tidspunkter af døgnet, hvorfra jeg hurtigt kan hjælpe med at løse dine opgaver! Du er altid velkommen til at tage fat i mig og høre, hvad jeg kan gøre for din virksomhed.  

Jeg tilbyder altid en fast lav pris, og langt størstedelen af mine opgaver er løst på under 15 min.
Vil du læse mere omkring priserne så klik her

Hvorfor WordPress​

WordPress er det mest udbredte CMS system og ca. en tredjele af alle sider er bygget på WordPress. WordPress er nemt og intuitivt at bruge, hvilket gør løbende vedligeholdelse og opdatering nemt og overskueligt.

WordPress startede med at være et blog-system, men det har udviklet sig til noget langt større og mere komplekst igennem årene. WordPress er efterhånden blevet et kraftigt og omfattende Content Management System, som ikke kun bruges af mindre virksomheder, men også store virksomheder som CNN, TechChrunch, Sony og The Walt Disney Company.

1

Mest Brugte CMS

Da WordPress er det mest brugte CMS system er der en masse information, content, software og tilføjelser som du kan få gavn af!
2

Nem og overskueligt at forstå

Det er nemt selv at lave mindre ændringer og opdateringer på en wordpresshjemmeside. Det vil sige at du ikke er bundet til at bruge en programmør, som kan skrive kode.
3

WordPress er gratis!

Du skal ikke betale et årligt gebyr til WordPress ligesom du skal til andre CMS-systemer som fx. Shopify.

Mine tidligere Erfaringer

Har du prøvet min prisberegner?

Gratis Prisberegner

Udregn prisen på din nye hjemmesider på få minutter.